Przejdź do treści
ZDROWE DRUGIE ŚNIADANIE
25 października 2015

ZDROWE DRUGIE ŚNIADANIE

23 października po tygodniu realizacji ogólnopolskiego programu ,,Tydzień Dobrego chleba i zdrowego stylu życia” realizowanego przez Fundacje Dobre życie, podsumowaliśmy kampanię drugim śniadaniem w postaci zdrowych kanapek. No Valid Folder Selected

Na stole znalazły się różne domowe pieczywa wykonane przez mamy, babcie, dziadków oraz zdrowe dodatki do chleba: śliwkowa nutella, kiszone ogórki, dżemy, powidła, biały serek , śmietanka, pomidory, cebulka, jajka, masło itp. Wszystko można było popić domowymi sokami i kompotami.

 

W przygotowanie przedsięwzięcia oprócz p. A. Nalepy -Proszowskiej, p. M.Hajduk, p. K.Lewtak, p. M.Szerszeń, p. Z Rajnfus, oraz pań opiekunek, z chęcią zaangażowali się nasi uczniowie i ich rodzice – za co serdecznie dziękujemy. Za pomoc ślemy również podziękowania p. A.Borkowskiej i E.Wąchadło. Mamy nadzieję, że za rok powtórzymy nasze zdrowe drugie śniadanie.

Najnowsze wpisy

Skip to content