Przejdź do treści
PRAKTYKA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNA
15 lutego 2016

PRAKTYKA HOTELARSKO-GASTRONOMICZNA

W nowym roku szkolnym 2015/2016 uczniowie Szkoły Przysposabiającej do Pracy w ramach realizacji programu edukacyjno – wychowawczego „DOBROSTAN” rozpoczęli praktyki w LORDZIE i STEKHOUSIE. W hotelu i w restauracji mogą poznać pracę „od kuchni”; nauczyć się nakrywać do stołu, polerować i segregować sztućce, wykonywać prace porządkowe, a także lepić pierogi, zawijać gołąbki, obierać warzywa i owoce. Wszyscy praktykanci są dumni, że mają okazję uczyć się pracy w gastronomii i hotelarstwie od najlepszych w mieście – na otwartym rynku pracy. Organizatorem i opiekunem praktyk jest Bogusława Strzyż.

Praktyka w STEKHOUSIE No Valid Folder Selected

Praktyka w LORDZIE No Valid Folder Selected

Skip to content