Przejdź do treści
DEGUSTACJA POTRAW WIELKANOCNYCH 2016
24 marca 2016

DEGUSTACJA POTRAW WIELKANOCNYCH 2016

23 marca odbyła się w naszej szkole degustacja potraw wielkanocnych. Uczniowie zasiedli do uroczyście przystrojonego stołu. Dekoracje w postaci wesołych, kolorowych baranków wykonali z gliny podczas zajęć dekoratorstwa. Wszyscy mieli okazję spróbować tradycyjnych wielkanocnych dań tj: barszcz biały z jajkiem i kiełbasą, jajka faszerowane, sałatki, mazurki i babki. Potrawy zostały przygotowane na zajęciach gospodarstwa. Wszystkim rodzicom, nauczycielom, którzy zaangażowali się w zakup produktów i przygotowanie potraw serdecznie dziękujemy. Za organizację odpowiedzialne były panie J.Janiec, M. Reguła, J. Parys.  No Valid Folder Selected

Najnowsze wpisy

Komunikat
Komunikat

24 października 2020

MARCINKOWE ROGALE POMOGĄ WOJTKOWI
MARCINKOWE ROGALE POMOGĄ WOJTKOWI

20 października 2020

JADŁOSPIS 19.10-30.10
JADŁOSPIS 19.10-30.10

19 października 2020

DZIEŃ EDUKACJI NARODOWEJ
DZIEŃ EDUKACJI NARODOWEJ

17 października 2020

KOMUNIKAT
KOMUNIKAT

16 października 2020

Skip to content